NANA online, cz sub + AMV, recenzia

11. května 2012 v 17:43 | Sada-chan |  NANA
Komatsu Nana, naivné "dievča" ktoré sa rozhodlo ísť za svojím priateľom Shoujim do Tokya, v ktorom už rok študuje. Snom tejto Nany ( neskôr Hachi) je byť takzvanou žienkou domácou- bývať vo veľkom skvelom dome so skvelým manželom a skvelými deťmi. To pravdepodobne aj od svojeho priateľa časom očakáva. Po ceste do Tokya sa vo vo vlaku spozná s Nanou Osaki. Ženou, od nej úplne odlišnou. Snom Nany Osaki je uspieť v tokyu svojím hlasom. Prišla sem, aby spievala a stala sa najlepšiou speváčkou v Tokyu. Možno je to osudom, alebo to zavinil Pán Démon ( ak si to pozriete, pochopíte :)) no keď si Komatsu Nana hľadá byt, znova sa s ňou stretne. Byt je skvelý, veľký a lacný. Avšak, záujem oň má aj Oosaki. Po nejakých roztržkách, ktorá ho bude mať, im muž z realitnej kancelárie navrhne, aby v ňom bývali spoločne. Nájomné by bolo polovičné, byt je dosť veľký a oni spolu dobre vychádzajú. Tento návrh prijmú a stanú sa z nich spolubývajúce..

Dej sa bude postupne rozvíjať, a ja nechcem nič prekaziť. Môžem vám povedať len toľko, že z Nán sa stanú naozaj dobré kemarátky. A taktiež tu bude veľa krásnej hudby, väčšinou od neskoršej naninej skupiny BLAST, alebo od Trapnest. Takže potom bude toto anime hlavne o týchto dvoch skupinách.

Na mňa osobne, toto anime poriadne zapôsobilo. Príbehom postavami... jednoducho všetkým. Keby som nejak zaraďovala anime, ktoré mám najradšej,( čož nerobím, ako moje obľúbené vždy uvádzam Naruto.Je to asi preto lebo to bolo prvé ktoré som videla. A nechce sa mi tvoriť žiaden nový rebríček, aj tak by som sa nedokázala rozhodnúť ktoré anime mám najradšej a podobne..) NANA by bola naozaj vééľmi v predu. Určite. Taktiež má krásnu grafiku a realistickú kresbu.
Takže, ak si ho chcete pozrieť, tu je online:

Názov japonsky: Nana
Názov kanji: ナナ
Názov anglicky: Nana
Názov česky/slovensky: Nana
Rok vydania: 2006
Počet častí: 47



________________________________________________________________________________________________________________

AMV



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klik.. Klik..

Klik ! xD

Komentáře

1 Ria the Evil Ria the Evil | E-mail | Web | 11. května 2012 v 17:48 | Reagovat

Tohle anime vážně miluju :) jsem si tak říkala, že bych si tě přidala na FB nebo na skypu, pokud by ti to nevadilo, ale měla jsem tě problém najít :D

2 BenyJ BenyJ | E-mail | 16. ledna 2017 v 22:23 | Reagovat

I found this page on 12th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Just search for:  pandatsor's tools

3 AugustSen AugustSen | E-mail | Web | 16. února 2017 v 4:11 | Reagovat

how to get adderall prescription  <a href=http://rivotril.favos.nl/>rivotril 2mg kopen</a>  bls healthcare provider cpr

4 ZilliamVop ZilliamVop | E-mail | 22. července 2017 v 17:14 | Reagovat

cialis backpain
http://cialis.withoutdoctorprescriptions.com - cialis without doctor prescription
  buy cialis 99
<a href="http://cialis.withoutdoctorprescriptions.com">cialis without a doctor prescription
</a> - yohimbe cialis
cialis 5mg our newest member

5 ClarkCruit ClarkCruit | E-mail | Web | 11. září 2017 v 14:38 | Reagovat

side effects of alli diet pills  <a href=http://blogscat.com/a/trankimazin>comprar trankimazin madrid</a>  free chat with a doctor

6 Jezryexinc Jezryexinc | E-mail | 26. října 2017 v 13:16 | Reagovat

where can i buy viagra hong kong
http://viagrawithoutdoctorusa.net - viagra without a doctor prescription
  viagra 5mg indian mail-order
<a href="http://viagrawithoutdoctorusa.net">viagra without prescription
</a> - viagra bivirkninger
hazard of viagra

7 Timothybop Timothybop | E-mail | Web | 12. ledna 2018 v 15:34 | Reagovat

Earn on the Internet from $ 5000 per day, do not strain, the details are here: http://pagebin.com/9oOGkYHo

best way to make quick cash, easy ways to make fast cash online, how to play real money poker stars in us, how to make money of pokerstars, how to earn easy money at home, online casino echtgeld bonus ohne einzahlung, how to get paid by taking surveys online, how to make a wire transfer rbc
, how can i make some extra money on the side, liverpool fc transfer news bahasa indonesia, how to make money by taking surveys, how can i make money working at home, pnc credit card transfer balance, how to earn money working from home uk, how to make money online by starting games website, transfer from paypal to credit card, online casino blackjack odds, making music make money download, 900 cc convert to ml
, moneygram transfer prices, make big money part time, 1 make money online filling out surveys, moneygram transfer rate to bangladesh, pokerstars how much play money do i have, paypal send money not showing up, how to make some extra money in canada, can you make good money betting on sports

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama